YAZ ÖĞRETİMİ

YAZ ÖĞRETİMİ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı YAZ OKULU Duyuruları

YAZ OKULU ÜCRET İADESİ HAKKINDA:

2021-2022 Eğitim-öğretim yılında Üniversitemizde açılan yaz öğretiminde öğrencilerin açılmayan dersler ya da fazladan/yersiz yapmış oldukları ödemelerin iade süreci başlamıştır. Bu aşamada öğrenci bilgi sisteminde IBAN numarası olmayan öğrencilerin IBAN bilgilerini sisteme kaydetmeleri başlamıştır. Bu işlem tamamlanınca öğrencilere iade tutarları toplu olarak yapılacaktır. (Bu işlemin yaklaşık bir ay gibi bir zaman alacağı öngörülmektedir.)
İlan olunur.

2021-2022 Yılı Yaz Okulu 2. aşama ders kayıtları hakkında!

- Yaz Okulu 2. Aşama Ders Kayıtları 19.07.2022 saat 16:00 da başlayacak ve 20.07.2022 saat 17:00 de sona erecektir.

- Bu aşamada öğrencilerimiz mutlaka ekranlarına girerek ilk kayıt aşamasında seçtikleri derslerini kontrol etmeleri ve varsa açılmayan dersleri de üzerlerinden silerek kayıtlarını kesinleştirmeleri gerekmektedir.

- Bu kayıt aşamasında öğrencilerimiz yeni dersler seçebilirler. Ama İlk kayıt aşamasında seçtikleri derslerden çekilemezler.

- Yeni ders ilavesi ile oluşacak borçlarını öğrencilerimiz Türkiye İş Bankasına aracılığıyla ödeyebilirler.

- Öğrencilerimiz bu aşamada herhangi bir ders eklemese bile ilk kayıt aşamasındaki dersleri için kayıt sayfasına girip "Kayıtlanmayı Tamamla" işlemini mutlaka yapmalıdır.

- "Kayıtlanmayı Tamamla" işlemi yapıldıktan sonra seçilen derslerin değiştirilmesi veya silinmesi mümkün olmayacağından, ders seçimi esnasında acele edilmemesi ve titizlik gösterilmesi önemle duyurulur.

- Açılmayan dersler yerine ders seçmeyecek öğrencilerimizin ödedikleri ücretler belirtikleri IBAN numaralarına aktarılacağı için, yaz okulu ders seçimi yapan tüm öğrencilerimizin IBAN numaralarını titizlikle kontrol etmeleri veya değişiklik var ise güncellemeleri önemle rica olunur.

NOT: 2021-2022 Yaz Öğretimi yüz yüze eğitim olarak yapılacaktır.

• 2021-2022 Yaz Öğretimi MİSAFİR ÖĞRENCİ Ön Kayıt Formu

Üniversitemiz herhangi bir programına kayıtlı olmayan ve diğer üniversitelerden gelip yaz okulunda ders seçimi yapacak misafir öğrencilerimiz; öncelikle bu alandan gereken bilgileri doldurarak sistemimize ön kayıt yaptırmak zorundadırlar.