YKS EK YERLEŞTİRME KAYIT İŞLEMLERİ

05 Ekim 2020

2020- 2021 Eğitim- Öğretim Yılı YKS EK YERLEŞTİRME KAYIT İŞLEMLERİ

YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemizin bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri

05 – 09 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar ise 05 – 07 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Elektronik Kayıt işlemlerinde sorun yaşayan adayların yerleştirildikleri Fakülte-Yüksekokul/Meslek Yüksekokuluna belirtilen süre içerisinde şahsen başvurmaları gerekmektedir.

KAYIT için GEREKLİ BELGELER:

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim Lise diploması veya yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı ya da noter onaylı örnekleri.
2. Nüfus Cüzdanı yada noter onaylısı
3. 28 Yaşından Büyük Olan Erkek Adayların “Askerlikle İlişiği Yoktur” Belgesi. (28 yaşından büyük yükümlülerin “askerlikle ilişiği yoktur” belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır.)
4. Öğrenim Ücretinden Muaf Olanlar Resmi Belge İbraz Edeceklerdir. (Şehit-Gazi Çocukları ile diğerleri)
5. Sağlık Raporu Zorunlu olan programlara (Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Programı) e-devlet üzerinden kayıt yapılmayacaktır.

Öğrenci Bilgi Sistemi Dokümanları