2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı DGS KAYIT İŞLEMLERİ

07 Ekim 2020

- 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı DGS sonuçlarına göre Üniversitemizin bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 09 – 15 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

- Elektronik kayıtlar ise e- devlet işlemlerinden Üniversite E- Kayıt üzerinden 09 – 13 Ekim 2020 saat 23.59' a kadar yapılabilecektir.

- Elektronik kayıt yapan adayların ders kayıtlarında sorun yaşamamaları için e- kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir. Ayrıca intibak işlemleri için transkript ve ders içeriklerinin onaylı örneklerini ilgili Fakülte yada Yüksekokula teslim etmeleri gerekmektedir.

- Elektronik Kayıt işlemlerinde sorun yaşayan adayların yerleştirildikleri Fakülte-Yüksekokuluna belirtilen süre içerisinde şahsen başvurmaları gerekmektedir.

ŞAHSEN KAYIT için GEREKLİ BELGELER:

1. Adayın mezun olduğu önlisans diploması veya yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı ya da noter onaylı örnekleri.
2. Nüfus Cüzdanı yada noter onaylısı
3. 28 Yaşından Büyük Olan Erkek Adayların “Askerlikle İlişiği Yoktur” Belgesi. (28 yaşından büyük yükümlülerin “askerlikle ilişiği yoktur” belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır.)
4. Öğrenim Ücretinden Muaf Olanlar Resmi Belge İbraz Edeceklerdir. (Şehit-Gazi Çocukları ile diğerleri)
5. Sağlık Raporu (Tek hekimden alınan) Zorunlu olan programlara (Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Programı) e-devlet üzerinden kayıt yapılmayacaktır.

Öğrenci Bilgi Sistemi Dokümanları