ÖĞRENCİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE ÜNİVERSİTEMİZDEN KAYIT SİLDİRME İŞLEMLERİ

01 Eylül 2022
ÖĞRENCİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE ÜNİVERSİTEMİZDEN KAYIT SİLDİRME İŞLEMLERİ

***** Üniversitemiz fakülte/yüksekokullarında kayıtlı öğrencilerin,  üniversitemiz birimlerinden isteği üzerine kaydını sildirebilmeleri için  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresine dilekçe göndermeleri halinde kayıt silme işlemleri başlatılacaktır. Dilekçesine kimlik fotokopisini eklemeleri gerekmektedir.

***** Üniversitemiz birimlerinden ilişik kesme işlemleri sırasında üzerinde zimmetli demirbaş, kitap vb. malzeme bulunmaması halinde kayıt silme işlemi yapılacaktır.
Üzerinde zimmetli demirbaş, kitap vb. malzeme bulunan öğrencilerin üzerinde bulunan zimmetli demirbaş veya kitaplarını ilgili birimlere teslim etmeleri gerekmektedir.