YATAY GEÇİŞ DUYURULARI

18 Ağustos 2019

2019-2020 Eğitim Öğretim Yatay Geçiş Duyuruları

Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları:

Yatay Geçiş Başvuru Evrakları:

Açıklamalar:

-Kurumlararası Yatay Geçiş Kayıt Tarihi : 26 Ağustos - 3 Eylül 2019

-Merkezi Yerleştirme (Ek madde-1) Yatay Geçiş Başvuru Tarihi : 1-15 Ağustos 2019

-Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği yatay geçiş tarihleri için Akademik Takvimi takip ediniz.

1- Başvurular Üniversitemiz 2019-2020 Akademik takviminde  belirtilen tarihlerde ilgili Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına yapılacaktır.

2- Başvuru evrakları  Elden, Posta veya Kargo ile yapılabilir (Postada yada kargodaki gecikmelerden doğacak aksaklıktan öğrenci kendisi sorumludur.)

3- Kayıtlar Şahsen Yapılacaktır.

Yatay Geçiş Kayıt için Gerekli Belgeler:

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  2. Öğrenci kimlik kartı (geldiği üniversiteye ait)
  3. Öğrencinin geldiği üniversiteden "Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur" belgesi
  4. 2 adet vesikalık fotoğraf

NOT: Tıp, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Seben, Mengen, Mudurnu, Yeniçağa, Gerede ilçelerindeki Yüksekokul / Meslek Yüksekokulları hariç tüm kayıtlar Rektörlük Öğrenci İşleri İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Öğrenci Bilgi Sistemi Dokümanları